Karácsonyi Képeslapok

 

A legtöbb család és ember számára az év szinte legkiemelkedőbb családi ünnepe a karácsony.
Hetekkel az ünnep előtt válogatjuk az ajándékokat és készülünk arra, hogy közelebbi vagy távolabbi családtagjainknak karácsonyi képeslapot küldjünk kifejezve ünnepi és újévi jókívánságainkat.
Ilyenkor legtöbb családanya, feleség kutat keres az interneten, hogy egyedit, különlegeset találjon, szakítva a hagyományos egy oldalas, postán beszerezhető képeslapokkal. Jó hírünk van, nem kell tovább keresni! A képeslapvilágnál megtalálták, hisz csapatunk karácsonyi képeslapok készítésével foglalkozik.
Nálunk minden karácsonyi képeslapot egyedileg tervezünk meg, az Önök által választott háttér alapján. Karácsonyi háttereink között megtalálhatóak vintage, romantikus, klasszikus és modern hátterek, hogy mindenki kedvére válogathasson.
Igazi különlegesség továbbá gyermekünk, családtagjaink, vagy közös családi fotóval díszíteni a karácsonyi képeslapot, hisz az üdvözlet ezáltal kel életre, lesz személyes. Kínálatunkban fényképes képeslapok szerepelnek, de természetesen ha valaki fotó nélkül szeretné elkészíttetni, akkor erre is van lehetőség.
Idézetek és betűtípusok menüpontban pedig szebbnél szebb idézetek és betűtípusok közül választhatnak még egyedibbé varázsolva a karácsonyra szánt lapokat.