Hajtogatott karácsonyi képeslap

  

Hajtogatott képeslapjaink három részből állnak, álló vagy fekvő formátumban készülnek és az egyszerűen elegáns stílust képviselik méretéből adódóan bőségesen van hely minden szöveges résznek, azaz lehet hosszabb idézetet, szöveget elhelyezni a lapon. További előnye, hogy a fotót nagyobb méretben el lehet helyezni akár a belső oldalon is.
A képeslap nyitó oldalára választhatnak karácsonyi hátterekből, de lehetőség van a fényképet is elhelyezni már a nyitó oldalon is. Természetesen a felirat is ide kerül, mint pl.: Karácsonyi üdvözlet, Boldog karácsonyt!, Kellemes ünnepeket!
A képeslap belső oldalán a karácsonyi háttér vízjelszerűen megjelenik, egy alapot adva az idézet és az üdvözlő szöveg szép megjelenésének. Fehér és bézs matt papír, valamint fehér és bézs gyöngyház papír közül választhatnak.
A hajtogatott képeslap mérete 10 X 21 cm, melyhez lehetőség van ugyanolyan kreatív papírból francia méretű, vagyis LA/4-es borítékokat rendelni matt és gyöngyház papírból. 

Fontos! A papírok nem fotó papírok, hanem kreatív alapanyagok. A matt papírnak magasabb a felbontása mint a gyöngyház papíré, ezért ha szép élénk színeket szeretnének mindenképp javasoljuk, hogy a matt papírt válasszák.

 

Áraink

   20 – 100 db                                  510 Ft/db

 101 – 200 db                                  490 Ft/db

200 db felett                                  egyedi ár

Boríték matt papír:                           80 Ft/db

Boríték gyöngyház papír:                 100 Ft/db  

              + egyszeri tervezési díj:                        3900 Ft                 

     Minimum rendelés:                              20 db     

Fekvő karácsonyi képeslap háttér

Álló karácsonyi képeslap háttér