Hagyományos karácsonyi képeslap

A hagyományos módon nyitható álló vagy fekvő formátumú karácsonyi képeslapjaink három oldala szerkeszthető, ezért bőven van hely ezen a típuson is a szöveges részek elhelyezésére. Sokan szeretik ezt a formátumot, mivel a két belső oldal alkalmas arra, hogy a háttér mellett egy szép családi gyerek fotó is szerepeljen és még a szöveges tartalomnak, vagyis az idézetnek és a jókívánságoknak is van hely.
Nyilván minden szerkesztés csak ötlet amit az oldalon látnak, hisz mindent az Önök igényeihez igazítunk. Ha nem szeretne idézetet csak szöveget akkor természetesen erre is van lehetőség, ha nem szeretne fotót csak hátteret akkor arra is!
Legtöbb esetben a nyitó oldalra a felirat kerül, a belső két oldalra pedig a jókívánságok és az idézet természetesen a fotóval.
Méretét tekintve az elegáns francia méretben készítjük ezt a képeslapot is, vagyis a 10 X 21 cm, melyhez ugyanebben a méretben rendelhetnek borítékot is.
Választható fehér és bézs matt papír, valamint fehér és bézs gyöngyház papír.

Fontos! A papírok nem fotó papírok, hanem kreatív alapanyagok. A matt papírnak magasabb a felbontása mint a gyöngyház papíré, ezért ha szép élénk színeket szeretnének mindenképp javasoljuk, hogy a matt papírt válasszák.

Áraink

   20 – 100 db                                  510 Ft/db

 101 – 200 db                                  490 Ft/db

200 db felett                                  egyedi ár

Boríték matt papír:                           80 Ft/db

Boríték gyöngyház papír:                 100 Ft/db  

              + egyszeri tervezési díj:                        3900 Ft                 

     Minimum rendelés:                              20 db     

Fekvő karácsonyi képeslap háttér

Álló karácsonyi képeslap háttér